2 stk auberginer
1 løg
1 rød peber
2 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
Krydderier (jeg brugte salt, peber, timian, oregano, chili, allround)
400 g. Økologisk kød, gerne så lav fedtprocent som mulig
To håndfulde fedtfattig revet ost.
Auberginerne skæres i skiver, ligges på bagepapir, salt drysses på og de bages ca. 15 min ved 180 grader.
Løg og rød peber skæres i tern og hvidløg presses. Det hele steges i bunden af en gryde i en smule olie. Når løgene er klare tilsættes oksekødet og dette brunes, hvorefter krydderier og de hakkede tomater tilsættes. Afslut med at tilsmage med krydderier.
Auberginer og kødsovs ligges nu i lag i et ildfastfad, start og slut med kødsovs.
Når lagene er lagt sluttes der af med revet ost.
Bag lasagnen i 20 min ved 180 grader.
Server lasagnen med en blandet salat eller råkost som vist på billedet.




Ingen kommentarer:
Send en kommentar