Hvad gør man når ens kæreste kommer hjem fra svigerforældrenes have med en kæmpe squash? Joooo så laver man da fyldt squash :-)
Ingredienser:
Squash
Hakket økologisk fedtfattig oksekød
Hvidløg
Løg
Gul peber
Champignoner
Kryderier: chili, pebermix, sellerisalt, salt og oregano
Hakkede tomater på dåse
Revet ost
Mængderne i opskriften afhænger selvfølgelig af hvor stor en squash man skal fylde.. Jeg havde denne krabat
Og fyldte den med 400 g. oksekød, 1 peberfrugt, 1 løg, 2 fed hvidløg, 2 dåser hakkede tomater og 2 håndfuld revet ost.
Start med at flække squashen midt over og fjern herefter kernerne med en ske. Jo større squash jo flere kerner.
Lav herefter fyldet således: løg, hvidløg, peberfrugt og champignoner svitses i en smule olie i en gryde. Herefter tilsættes kødet og dette brunes. Til sidst smides de hakkede tomater i sammen med krydderierne og kødsovsen koges godt igennem.
Fyldet puttes nu i squashen hvor kernerne var tidligere. Slut med at drysse ost på.
Squashene tilberedes nu i ovnen ved 200 grader i 25 min, hold dog øje med osten.
Server fx suashen med en lækker salat og selvfølgelig det overskydende fyld.



Ingen kommentarer:
Send en kommentar