Nu nærmer efteråret sig og så er det tid til at lave lækre varme retter. Denne gryderet, er jeg sikker på, bliver en favorit hos os. Udover den smager dejligt, så kan man jo stort set bruge det man lige har, så den er god til at få tømt køleskabet.
Ingredienser (til en stor portion ~ 6 pers):
600 g økologisk oksekød i tern
2 løg
3 fed hvidløg
1 aubergine
2 gulerødder
2 pastinakker
250 g champignon
10 cherrytomater
1/2 dl sojasovs
2 dåser hakkede tomater
1 dl vand og lidt boullion
Salt & peber
Sellerisalt
Chili
Spidskommen
Cayennepeber
Tabasco
Alle grøntsager rengøres og skæres i mundrette stykker. Kød, aubergine og champignons svitses i en smule olie i bunden af en gryde. Herefter tilsættes alle de resterende ingredienser og det hele koges godt sammen. En fordel ved denne ret er, at den sagtens kan stå og koge længe, bare den ikke koger til mos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar